Т-Иглички, 100 Пакети 1,5 инчни Т-Иглички, Т-Иглички За Блокирање Плетење, Иглички За Перики, Иглички За Перики За Глава Од Пена, Т-Иглички За Шиење, Иглички За Перики, Иг?
  • Неодамнешно

Т-Иглички, 100 Пакети 1,5 инчни Т-Иглички, Т-Иглички За Блокирање Плетење, Иглички За Перики, Иглички За Перики За Глава Од Пена, Т-Иглички За

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакет : 100 парчиња Т-пиновите се изработени од висококвалитетен челик Со Големина На завршна обработка на никел : 38мм * 0,8 мм.Дојдете Со една јасна кутија, лесна за чување и употреба. Користете т-пинови за да обезбедите документи на табли или ѕидови од кабини од ткаенина. Челичните иглички за глава се изработени од челик обложен со никел, издржлив и антиоксидативен, може да се прикачат на магнетот, лесен и удобен за нивно чување. Т-Пиновите Се Добри За Ткаенина, Шиење, Уметност И Занаети, Дисплеј За Накит. Т-Иглички, 100 Пакети 1,5 инчни Т-Иглички, Т-Иглички За Блокирање Плетење, Иглички За Перики, Иглички За Перики За Глава Од Пена, Т-Иглички за Шиење, Иглички За Перики, Иглички За Блокирање, Т-Иглички За Канцелариски Ѕид 38мм/1,5 инчи.