Wadorn 4 комплети ротирачки столпчиња за вртење, О-прстен рамен копче завртка за завртки за нокти за забивање злато чанта за суспензија на ланци за ланци, конектор за л?
  • Неодамнешно

Wadorn 4 комплети ротирачки столпчиња за вртење, О-прстен рамен копче завртка за завртки за нокти за забивање злато чанта за

DEN 199.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплетот вклучува : ќе добиете 4 комплети метални токи на закопчување, секој сет содржи 2 завртки Количината е доволна за да ги задоволите вашите дневни потреби за замена. Сите тие доаѓаат во пластична кутија за складирање што ги спречува да бидат изгребани или изгубени за лесно складирање. Висок квалитет : Овие токи за спојување на суспензијата на чантата се изработени од висококвалитетна легура со исклучителна изработка, мазна површина, повеќеслојно електропланирање, сјајна златна боја, не е лесна за 'рѓа и избледени, силни и издржливи. Како да се користи : Само вметнете ја завртката во дупката од внатрешноста на торбата и затегнете ја завртката на основата за да ја поправите цврсто, да ги поврзете лентите за торбите во различна должина со ротаторната тока на прстенот О, само неколку секунди и конвертирајте Капичето за торби од лента за рамо до вкрстено. Разновидна употреба : Нашите тркалезни конектори за конектори се одлични хардвер за торби за рачно изработени проекти за занаетчиска кожа и се погодни за многу стилови на торби, како што се тота, торби за рамо, спојки, торби за гласникот, патни точки, паричници или чанта. DIY занаети : Овие спојки за метални конектори ви даваат повеќе опции за занаетчиство, само обидете се да направите свои рачно изработени занаети, споделете ја радоста на DIY со семејството или пријателите, или да ги поправите старите токи на вашата торба, продолжете го животот на торбата, прави Декорации за домашни ленти. Комплетот вклучува : ќе добиете 4 комплети метални токи на закопчување, секој сет содржи 2 завртки. Количината е доволна за да ги задоволите вашите дневни потреби за замена. Сите тие доаѓаат во пластична кутија за складирање што ги спречува да бидат изгребани или изгубени за лесно складирање. Висок квалитет : Овие токи за спојување на суспензијата на чантата се изработени од висококвалитетна легура со исклучителна изработка, мазна површина, повеќеслојно електропланирање, сјајна златна боја, не е лесна за 'рѓа и избледени, силни и издржливи. Како да се користи : Само вметнете ја завртката во дупката од внатрешноста на торбата и затегнете ја завртката на основата за да ја поправите цврсто, да ги поврзете лентите за торбите во различна должина со ротаторната тока на прстенот О, само неколку секунди и конвертирајте Капичето за торби од лента за рамо до вкрстено. Разновидна употреба : Нашите тркалезни конектори за конектори се одлични хардвер за торби за рачно изработени проекти за занаетчиска кожа и се погодни за многу стилови на торби, како што се тота, торби за рамо, спојки, торби за гласникот, патни точки, паричници или чанта.