Bearhorn Rhinestone Diamond Mesh Ribbon 1 Roll 8 ред 10 дворови сребрена лента со дијамантска лента за свадбени колачи, роденденски украси, партиски материјали, уметност Rhinestones за занает?
  • Неодамнешно

Bearhorn Rhinestone Diamond Mesh Ribbon 1 Roll 8 ред 10 дворови сребрена лента со дијамантска лента за свадбени колачи, роденденски

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Rynestone Ribbon : 1 ролна 8 ред 10 јарди Дијаметарот на секој ринестон е 4 мм. Завиткана обвивка : Оваа обвивка е направена од пластика, не содржи вистински дијаманти, rhinestones или кристали. Сина лента : Лесно за сечење и лепак, оваа дијамантска обвивка може лесно да се исече и прикачи на која било површина со лепак, лента и велкро. Rhinestone Trim : Имитирајќи го појавата на дијаманти, неговата сјајност додава како да се разгледуваат на сите ваши работи. Совршен додаток за место каде и да мислите. Rhinestones за занаети : Совршен за свадбени букети, церемонии за дипломирање, годишнини, колачи за пелени за бебиња, свеќи, вазни, штандови за торта, столчиња и други специјални декор на настани за да обезбедат вистински изглед на платина. Rynestone Ribbon : 1 ролна 8 ред 10 јарди. Дијаметарот на секој ринестон е 4 мм. Завиткана обвивка : Оваа обвивка е направена од пластика, не содржи вистински дијаманти, rhinestones или кристали. Сина лента : Лесно за сечење и лепак, оваа дијамантска обвивка може лесно да се исече и прикачи на која било површина со лепак, лента и велкро.