Среќнајами 100 парчиња Божиќни додатоци Декоративни топки од пена од пена стиропор, држач за приврзоци, правејќи комплети топка за свадбен празник Божиќ занаетчиск?
  • Неодамнешно

Среќнајами 100 парчиња Божиќни додатоци Декоративни топки од пена од пена стиропор, држач за приврзоци, правејќи комплети топка за свадбен

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно и удобно за употреба, одлично за Божиќна декорација топка DIY употреба Капаци со приврзоци за топка. Лесен за употреба, удобен и практичен. Погодно за виси топка DIY. Капаци со приврзоци за топка. Тоа е совршен додаток, исто така добар подарок за вашите пријатели. Капаци со приврзоци за топка. Погодни како додатоци за DIY виси топка, украси за новогодишни елки итн. Неговиот посебен и едноставен дизајн ќе ги направи вашите DIY занаети да изгледаат уникатни. Капаци со приврзоци за топка. Опис Декорации за божиќни топка, изработени од материјал, многу лесни, и направија топка што висат украси, кои ќе изгледаат многу убаво кога се обесени. Тие се еден од најдобрите комплети за декорација за забава. Дојдете и однесете ги дома! Карактеристики- Материјал : - Големина : 0. 41in- боја : транспарентен. Пакет, вклучувајќи и 100 x фитинзи за држачи на топки.