Кусмејичи 4 парчиња Црни Рибни Коски Со Везени Лепенки За Апликации За Мачки, Шијте Закрпи Железо На Закрпи За Облека Јакни Фармерки Ранци Капи Уметност Занает Шие ?
  • Неодамнешно

Кусмејичи 4 парчиња Црни Рибни Коски Со Везени Лепенки За Апликации За Мачки, Шијте Закрпи Железо На Закрпи За Облека Јакни Фармерки

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : 3,2*2,8 инчи (Мачка) 2,4*4,7 инчи (Рибини Коски) Гребнатини На Облеката Може Да Се Користат За Пополнување Дупки За Прикривање На Флеки. Користете Облека За Да Ги Прикриете Дамките Што Не Можат Да Се Измијат. Може Да Се Пегла Или Шие На Кошули, Фармерки, Капи, Блузи, Здолништа, Ранец Итн. Чувајте Ја Крпата Сува И Контролирајте Ја Температурата На Загревање Кога Пеглате Лепенка. Подобро Шијте ги Ако Сакате Држете Ги И Никогаш Не Паѓајте. Пакетот Вклучува : 2 парчиња Рибини Коски Закрпи+2 парчиња Закрпи За Мачки. Големина : 3,2*2,8 инчи (Мачка) 2,4*4,7 инчи (Рибини Коски). Гребнатини На Облеката Може Да Се Користат За Пополнување Дупки За Прикривање На Флеки. Користете Облека За Да Ги Прикриете Дамките Што Не Можат Да Се Измијат. Може Да Се Пегла Или Шие На Кошули, Фармерки, Капи, Блузи, Здолништа, Ранец Итн. Чувајте Ја Крпата Сува И Контролирајте Ја Температурата На Загревање Кога Пеглате Лепенка.