Didiseaon 2 парчиња зајак фигура свадба зајак украс за зајакнување на зајаци пенење пластична топка пена топка DIY занаетчиска моделирање Божиќ 3Д торба машина свадба фи?
  • Неодамнешно

Didiseaon 2 парчиња зајак фигура свадба зајак украс за зајакнување на зајаци пенење пластична топка пена топка DIY занаетчиска

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

DIY Bunny Mould- за свадбени и Божиќни украси, занаети за ден на вinesубените, училишни проекти за DIY и празнични прилики DIY White Rabbit Craft- Различни уметности и занаети. Можете да насликате, лепак, исечете, песок и да го закачите за да направите што сакате. DIY Rose Bear- Во која има форма на зајак, можете да ја украсите со рози и други цвеќиња како што сакате. Белиот занаетчиски зајак- направен од добар материјал, и лесен, може да направи многу занаети со DIY со него. Слика- правејќи своја посебна декорација на забави, занаетчиски моделирање ,. DIY Bunny Mould- за свадбени и Божиќни украси, занаети за ден на вinesубените, училишни проекти за DIY и празнични прилики. DIY White Rabbit Craft- Различни уметности и занаети. Можете да насликате, лепак, исечете, песок и да го закачите за да направите што сакате. DIY Rose Bear- Во која има форма на зајак, можете да ја украсите со рози и други цвеќиња како што сакате. Белиот занаетчиски зајак- направен од добар материјал, и лесен, може да направи многу занаети со DIY со него. Слика- правејќи своја посебна декорација на забави, занаетчиски моделирање ,. Пакетот вклучува 2 x карактеристики на мувла на велигденски зајаци - правење ваша сопствена декорација на специјални партии, занаетчиски занаети, итн.