Favomoto tote чанта Тот чанта Магнетна паричник 1000pcs Пластични прилепувачки копчиња за прицврстувачи на прицврстувачи за шиење пелени Облека за изработка на бел тоте ча?
  • Неодамнешно

Favomoto tote чанта Тот чанта Магнетна паричник 1000pcs Пластични прилепувачки копчиња за прицврстувачи на прицврстувачи за шиење пелени Облека

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршената изработка на копчето ќе ви даде одлично искуство со користење Добро изработено од премија и цврсти материјали, безбедни и практични за долготрајно користење време. Комплетите за прицврстувачи за прицврстување се лесни за употреба и ефективни сврзувачки елементи за кој било проект за шиење. Лесен и преносен, поудобен за чување и спроведување. Исклучителна и сеопфат, декорација за кошули, капи, џемпери и друга облека. Совршената изработка на копчето ќе ви даде одлично искуство со користење. Добро изработено од премија и цврсти материјали, безбедни и практични за долготрајно користење време. Комплетите за прицврстувачи за прицврстување се лесни за употреба и ефективни сврзувачки елементи за кој било проект за шиење. Лесен и преносен, поудобен за чување и спроведување. Исклучителна и сеопфат, декорација за кошули, капи, џемпери и друга облека.