Toyvian занаетчиски топки од пена 6 парчиња Божиќен занает бел празен снежен снежен човек кукла пена калапи украс од пена форми топки за DIY занаетчиски сликарство елка?
  • Неодамнешно

Toyvian занаетчиски топки од пена 6 парчиња Божиќен занает бел празен снежен снежен човек кукла пена калапи украс од пена форми

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пена за занаети : Овие бели занаетчиски топки од пена се одлични проекти за DIY Лесно за прилагодување : Занаетчиските топки од полистирен пена имаат мазна површина што ви овозможува да ги разубавите и прилагодувате со употреба на цвеќиња, боја, јаже, канап, лента, сјај и лепак. За секоја пригода : Користете ги малите топчиња од пена за да создадете еден од центри на акции или забавни декор за претстојна свадба, туш за бебиња, забава за ангажман или прослава за роденден. Материјал : Овие бели топки се изработени од пена со голема густина, не лесни за и распрскувачки, многу лесни, ви овозможуваат да користите долго време. Апликација : Совршена за изработка на проекти или разни декорации во различни ситуации, како што се забава, Велигден, уметност, домаќинства и училишни проекти. Пена за занаети : Овие бели занаетчиски топки од пена се одлични проекти за DIY. Лесно за прилагодување : Занаетчиските топки од полистирен пена имаат мазна површина што ви овозможува да ги разубавите и прилагодувате со употреба на цвеќиња, боја, јаже, канап, лента, сјај и лепак. За секоја пригода : Користете ги малите топчиња од пена за да создадете еден од центри на акции или забавни декор за претстојна свадба, туш за бебиња, забава за ангажман или прослава за роденден.