700g/24.7oz Полето за полиестерско влакно, бело висока еластичност Пополнете влакна, полнење за полнење со перници, висока еластичност Пополнете влакна за полнети живо?
  • Неодамнешно

700g/24.7oz Полето за полиестерско влакно, бело висока еластичност Пополнете влакна, полнење за полнење со перници, висока еластичност

DEN 463.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот вклучува : 4 пакувања со влакна Пополнете 700g/247oz Премиум полиестерско влакно пополнување, 6,1oz/175g по пакет, погодни за сите видови на занаетчиски и домашни декори. Супериорен материјал : Пополнувањето на влакна се изработени од квалитетни нови материјали, меки и меки, фини и густи влакна и висока еластичност. Студијата за фрлање перници има одлична поддршка и тврдост за играчки и занаети, компактен и има поголем простор за влакна. Повторно користење и миење : По миењето на рацете или миењето на машината, пополнувањето на полиестерското влакно може да се користи повторно по сушењето, тоа е ултра силно и трајно, не е лесен за агломерат. Процес на компресија : Производот користи пакување торби за компресија. Кога ќе го отворите пакетот, можеби ќе треба да почекате неколку часа за да ги вратите меките и меки. Широко примена : полнење со влакна за занаети може да се користи за полнење кадифен играчки, перници, перничиња за грб, плочки за DIY, памучни јоргани, гнезда на миленичиња, текстил за дома и повеќе проекти на кои му треба пополнување на влакна. Премиум полиестерско влакно. Супер меко, фино и густо, има добро задржување на топлината, лесна и чиста. Супериорна еластичност и мазна конзистентност, природна бела, ултра силна и издржлива. Производот користи пакување торби за компресија. Кога ќе го отворите пакетот, можеби ќе треба да почекате неколку часа за да ги вратите меките и меки.