Пупа Милано Блесне! Кармин-Обезбедува Дефиниција И Полнота - Две Во Една Боичка-Постигнете Целосна Метална Завршница-Обезбедува Екстремен Трепет - Долготраен-005 Зе?
  • Неодамнешно

Пупа Милано Блесне! Кармин-Обезбедува Дефиниција И Полнота - Две Во Една Боичка-Постигнете Целосна Метална Завршница-Обезбедува Екстремен Трепет

DEN 208.96

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СЕ ЧУВСТВУВА ЛЕСНО КАКО ПЕРДУВ Лесното чувство на нашиот кармин е идеално за удобно целодневно носење без ризик од пукање на усните. Формулата не се суши премногу, така што вашите усни ќе изгледаат кадифено и ќе се чувствуваат одлично цел ден. ЛУКСУЗНА И СВИЛЕНКАСТА ТЕКСТУРА. Кадифената текстура на нашата стручно изработена формула лесно се лизга преку усните за да обезбеди дефиниција со своите високо концентрирани пигменти. Добијте полни, перница-меки усни со нашиот кармин. ИМПРЕСИВНО КОНЦЕНТРИРАНА ФОРМУЛА. Високо концентрираната формула на нашиот кармин е долготрајна и интензивна, обезбедувајќи исплата на бои што ја осветлува насмевката. Бојата со целосна покриеност е богата и кремаста за да обезбеди прекрасно сетилно искуство. КАНАЛИЗИРАЊЕ НА ВИТАЛНОСТА ПРЕКУ СЕНЗОРНИ ИСКУСТВА. Боите, текстурите и сензорните емоции континуирано се развиваат благодарение на научните истражувања, најсовремената технологија и иновациите. КУЧЕНЦЕТО Милано е шминка и нега на кожата со врвен квалитет. КУЧЕНЦЕ Милано-ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА. КУЧЕНЦЕТО Милано е за креативност, дизајн, трендови и убавина "Произведено во Италија". Откријте ја нашата комплетна палета на луксузна шминка, нега на кожа, комплети за убавина и производи за нега на сонце.