Англиколор 12 Бои Обоен Ајлајнер, Мат Течен Сет За Ајлајнер, Долготрајно Водоотпорно Неонско Пенкало За Очи, Високо Пигментирани Шарени Облоги За Очи отпорни На Дам?
  • Неодамнешно

Англиколор 12 Бои Обоен Ајлајнер, Мат Течен Сет За Ајлајнер, Долготрајно Водоотпорно Неонско Пенкало За Очи, Високо Пигментирани Шарени

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?ЖИВОПИСНИ СВЕТЛИ МАТ АЈЛАЈНЕРИ : пенкалото за ајлајнер во Боја е достапно во 12 мат бои на виножитото, високо пигментирана формула, лесна за нанесување и обоена, природна и удобна формула која непречено се лизга, врв со висока прецизност што црта остра линија, интензивно боење ?ВОДООТПОРЕН И ОТПОРЕН на ДАМКИ : високо пигментирана формула и брзо сушење, без избледување, водоотпорна, отпорна на пот, без размачкување. Не исчезнува со солзи, капки за очи, вода, отпорна на пот, отпорна на дамки, а неговата формула за долго абење значи дека навистина се држи без лизгање или лупење додека не ја измиете. Тоа останува цел ден носете совршено. ?СОВРШЕН БОЖИЌЕН ПОДАРОК за ДЕВОЈКА/СОПРУГА/ЉУБОВНИК : 12 бои виножито шарени осветлени пигменти течни обоени ајлајнери е идеален за забава, козметичко шоу, шоу во живо, матурска ноќ, танцова забава, свадбена шминка и дневна шминка, што ве прави да бидете привлечни во секоја пригода. Со уникатен пакет. ?ОБЛОГИ ЗА ОЧИ ЗА ЖЕНСКА ТЕЧНОСТ : овој сет на обоени пенкала за ајлајнер може да ви даде разновидна модерна шминка, да ја покаже вашата личност и може да ви го покаже различното во животот. Можете да користите син ајлајнер и виолетов ајлајнер за да ја разиграте вашата уникатна убавина. Други убави бои, исто така, можат да ви помогнат да создадете многу младешка и убава шминка за очи. ?ДОЛГОТРАЕН ОБОЕН АЈЛАЈНЕР : врвот на обоениот ајлајнер е многу мек е добро обоен, што може јасно да ја нацрта шминката на ајлајнерот и повеќе да ја истакне убавината на бојата на шминката за очи. 【?Ако имате било какви проблеми во врска со оваа точка, ве Молиме слободно испратете ни е-пошта.