FangniCSmr 12 Парчиња Бели Моливи За Очи Професионална Употреба Како Хајлајтер, Мека, Водоотпорна, Долготрајна Сенка За Очи, Осветлувач За Очи, Алатки За Шминка За Убавин?
  • Неодамнешно

FangniCSmr 12 Парчиња Бели Моливи За Очи Професионална Употреба Како Хајлајтер, Мека, Водоотпорна, Долготрајна Сенка За Очи,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : нашите моливи за очи се направени Од Дрвени лесно се изоструваат откако ќе се користат Забелешка : по отворањето, ве молиме користете во рок од 12 месеци за да постигнете најдобар ефект на шминка. Пакет : молив за ајлајнер од 12 парчиња; Ги задоволува вашите различни потреби за шминка; Фин врв за прецизна, мека текстура, силни перформанси на истегнување, може да нацрта детален ајлајнер, а не да цвета. Долготрајно : Водоотпорен, отпорен на пот да трае цел ден, истакнете ја контурата на окото, направете го создавањето на најдобрата шминка за веѓи. Лесен За Носење : Нашите моливи се лесни и мали, па затоа се земаат насекаде и се чуваат во вашата торба за шминка. Мазна и Лесна За Боја : Лесна за нанесување и очигледна боја, нацртајте детален ајлајнер, може да се користи подолго време, одлично за секојдневна употреба или професионален шминкер или почетник.