Чистење За Продолжување на трепките, Шампон За Трепки За Продолжување На Трепките, Чистење за Пенење трепки 50 мл + Четка, Парабен &засилувач; Сулфат Бесплатно За Сал?
  • Неодамнешно

Чистење За Продолжување на трепките, Шампон За Трепки За Продолжување На Трепките, Чистење за Пенење трепки 50 мл + Четка, Парабен &засилувач;

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ШАМПОН ЗА ТРЕПКИ : овој шампон за продолжување на трепките е најефективниот начин за отстранување на шминката и нечистотијата за екстензии и природни трепки Продолжете го животот на природните и вештачките лажни трепки. ДЛАБОКО ЧИСТЕЊЕ : ова чистење за пенење е специјално дизајнирано за чистење нечистотија, масло и козметички остатоци во трепките. Во меѓувреме, негување на трепките, враќање на чисти и освежувачки трепки. Без ИРИТАЦИЈА : Природна формула без никакви хемикалии како парабен или сулфат, што може да предизвика изгореници за време на чистењето. Формулиран е да ја ИМА истата РН КАКО и окото за да ја минимизира иритацијата. Безбеден шампон за продолжување на трепките за целата област околу очите и чувствителната кожа. ЗА ДОМА И САЛОН : со внимателно дизајнирано шише, ова Чистење За Продолжување На Трепките е удобно за работа со една рака.