АФГЧИЈАНГ Надградена Нијанса На Усни За Вино, 6 Бои Вински Кармин Течна Дамка Од Усни Сет За Сјај За Усни Од Шише Со Вино, Мат Кармин И Долготраен Навлажнувачки Сјај ?
  • Неодамнешно

АФГЧИЈАНГ Надградена Нијанса На Усни За Вино, 6 Бои Вински Кармин Течна Дамка Од Усни Сет За Сјај За Усни Од Шише Со Вино, Мат Кармин

DEN 168.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●6 Бои вински кармин●комплетот за дамки од усни од 6 бои има многу уникатен дизајн на изглед Таа користи дизајн на вино или црвено вино. Уникатниот дизајн на изглед на кармин од висока класа е многу лесен за привлекување внимание и може брзо да се дружи. €Супер Пигментирани●оваа 6 бои мат вино усна нијанса е течна текстура, светлина и свиленкаста, многу лесно да се обои, откако ќе се нанесе, брзо се суши и одржува силна способност за рендерирање на бои. Направете ве вкусни како бојата што ја насликавте на почетокот во секоја пригода. ①Долготраен И Водоотпорен И Навлажнувачки Кармин За вино може да трае неколку часа, без разлика дали сте надвор или јадете, тоа нема да се држи до чашата, и нема да се чувствувате испукани усни. Карминот не само што е издржлив, туку е и водоотпорен и навлажнувачки, избегнувајќи го бројот на пати кога карминот треба повторно да се наполни бидејќи бојата згаснува и не е долготрајна при излегување. ●Љубовник Подарок ● Поради уникатниот изглед И пакување, 6 бои мат течниот кармин е многу пристојна работа што треба да им ја подарите на жените како прекрасен подарок, а може да се користи и како колекционерски материјал, кој е многу погоден за љубителите на шишиња и љубителите на шминка. Ве молиме Имајте Предвид Дека Е долготраен И ви требаат повеќе пилинзи со средството за чистење за да го отстраните, или користењето средство за отстранување шминка или маслиново масло за отстранување на сјајот за усни ќе биде лесно. Употреба : 1, Нанесете на средната точка на усните, а потоа четкајте ги усните по контурите, насликани тенки усни, за да покажете секси убави усни. 2, Ако имате особено суви усни, особено во есенските и зимските сезони, тогаш пред да го користите карминот, можете да нанесете на усните 3 до 5 минути со топла влажна крпа, а потоа користете мека четка за нежно четкање на мртвата кожа, откако ќе го користите карминот, карминот трае.

Product Capacity:
5ml
Product Size:
9*1.8cm
Applicable Skin Type:
all skin types
Tips:
Don't compress lips after applied the liquid lip tint, or it will be sticky. It will looks a little darker if you use lip brush than your hands, so lip brush is strongly recommended.:
After arranging the lip color with concealer and base makeup, apply staring from the inside of the lip for gradient effect.:
Package Included:
6 pcs * Wine Lipsticks:
Note:
1. Manual measurement tolerance is 0.5-1g. Please don't mind your substitutes.:
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not match the actual color of the product.: