Палета На Морски Шумски Сенки За Очи, 15 Бои Голи Сјај Мат Сенка За Очи Платтет Сет, 3 Стилови Шарени Натпревар Високо Пигментирана Долготрајна Палета За Шминка За Оч?
  • Неодамнешно

Палета На Морски Шумски Сенки За Очи, 15 Бои Голи Сјај Мат Сенка За Очи Платтет Сет, 3 Стилови Шарени Натпревар Високо Пигментирана

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одлично за Почетник : оваа гола сенка за очи е пријателска за почетници, мат и метални завршетоци создаваат супер шармантен изглед на шминка за очи; Лесно За Нанесување : оваа палета на шминка е кремаста органска формула, многу мазна и лесна боја;. Високо Пигментирано : еднократно нанесување ќе ви даде совршена боја што ја сакате, долготрајна за цел ден;. Одговара На Сите Тонови На Кожата : овие палета на сенки за очи во дива боја се погодни за целата кожа со рамномерно пигментирани;. 3 Стилови За Избор : 3 главни бои од кафеава, розова до зелена боја натпревар. 4 текстури се мат, мат со трепет, сјај, мал трепет. Љубовта можете да ја најдете во овие палети за сенки. Добредојдовте на шопинг во нашата продавница! Ние сме посветени да ви обезбедиме висококвалитетна палета на сенки за очи и добра услуга по продажбата. Секое прашање, ве молиме слободно контактирајте со нас.