Ден На Мртвите Тетоважи На Лицето, 10 Пакувања Dia de los Muertos Привремени Тетоважи За Лице Комплет Налепници За Ноќта На Вештерките Шеќер Череп Скелет Цветни Налепници З?
  • Неодамнешно

Ден На Мртвите Тетоважи На Лицето, 10 Пакувања Dia de los Muertos Привремени Тетоважи За Лице Комплет Налепници За Ноќта На Вештерките

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ден На Мртвото Лице Тетоважи Во Собата - ќе добиете 10 Листови Ден На Мртвите черепот лице тетоважа налепница која можете да го користите за да го красат лицето и телото без разлика дали присуствувате на парада за шминка На фестивалот Диа де Лос Муертос или нешто друго Прекрасен Дизајн - овие дизајни за тетоважа на лице имаат цветни, пајажина, череп и други дизајни на елементи и се шарени, уникатни и креативни. Нашите тетоважи на черепот се лесни за употреба, и ако не сакате да носите шминка или не сте креативни со Шминка На Денот На Мртвите, ова може да биде добар избор. Можете да го користите според комплетниот сет што го совпаднавме, или слободно да го мешате според вашите сопствени преференции. Безбеден и Водоотпорен - овој Ден На Мртвото лице привремените тетоважи се направени од еколошки материјали и се безбедни за вашето лице. И водоотпорен и отпорен на пот, може да се чува два до пет дена, можете да бидете сигурни дека ќе го поминете целиот Ден На Мртвите.