Секси Навлажнувачки Долготраен Сјај За Усни Кармин Трајно Носење Нелеплива Чаша Нелеплив Сјај За Усни Навлажнувачки Сјај За Усни Нелеплива Чаша и Глазура за Усни ?
  • Неодамнешно

Секси Навлажнувачки Долготраен Сјај За Усни Кармин Трајно Носење Нелеплива Чаша Нелеплив Сјај За Усни Навлажнувачки Сјај За Усни Нелеплива

DEN 125.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

И : Материјали За Чистење За Одржување На Усните Меки И Хидрирани Кога Маглата Формира Мека Текстура, Како На Пример При Нанесување Хидратантна Крема, Континуираниот Кармин Во Боја Непречено Се Лизга На Вашите Усни. ПОВЕЌЕ ПРИЛИКИ : Свиленкаста, Нежна и Елегантна, Лесна Шминка За Усни, Погодна за Шминка, Особено Погодна за Канцеларија, Состаноци, Шопинг, Летна Забава на Пријатели. Ова Е Многу Удобен И Многу Убав Комплет За Шминка За Усни Кој Лесно Се Нанесува. Природна Формула : Е, Пчелин Восок, Растително Масло и Други Природни Состојки, Природниот Пчелин Восок Ја Заклучува Водата, Постигнува Долготраен Навлажнувачки Ефект и Веднаш Добива Убава и Привлечна Боја на Усните. УДОБНО и РАЗНОВРСНО : Совршено За Забави, Секојдневно Живеење, Свадбена Шминка и Многу Повеќе. Совршен За Салон Или Домашна Употреба. Одлично За Сопствена Употреба Или Како Роденден, Валентин Или Друг Празничен Подарок За Мајка, Сопруга И Девојка.