Одбор ЗА Вежбање Шминка 3Д Реална Силиконска Подлога Совршена Помош За Вежбање Шминка За Шминкери Студенти И Почетници За Вежбање Сенки За Очи, Ајлајнер, Веѓи, Треп?
  • Неодамнешно

Одбор ЗА Вежбање Шминка 3Д Реална Силиконска Подлога Совршена Помош За Вежбање Шминка За Шминкери Студенти И Почетници За Вежбање Сенки За

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршена Помош за Практикување Шминка : таблата за вежбање лице за шминка е изработена од текстуриран бионички силикон, како вистинска човечка кожа мазна, мека, без чуден мирис, удобна и повеќекратна употреба Тродимензионалниот допир може да се користи за да се направи шминка повеќе како вистинска кожа. Мазната мувла на кожата ви овозможува брзо да започнете со шминкање и да го видите непосредниот ефект без да ја оштетите кожата. Брзо Совладајте И Подобрете Ги Вештините За Шминкање : табла за вежбање боја за Лице главно за практикување шминка за очи, сенка за очи, трепки, ајлајнер итн. Ви овозможува да се фокусирате на вежбање шминка за очи. Нашите очи за вежбање шминка за разлика од другите стилови со затворени очи, нашето силиконско лице за вежбање шминка е пореално и поприродно по шминката, што е многу практично и брзо за употреба. Погодно За Носење Насекаде : табла за шминка за вежбање, пренослива големина, можност за држење со една рака, извадете ја во секое време, насекаде. Испорака пријателски, пренос на било каде. Можете да вежбате во патување, кампување, дури и во авион ако сакате. Топли Совети : работниот век на панелот може да Се продолжи со ставање на ладно место подалеку од сонцето!. Совршен Подарок : таблата за вежбање шминка доаѓа со извонредна кутија, која е многу погодна за почетници или за оние кои сакаат да ги подобрат своите вештини за шминкање, а може да се користи и како алатка за професионалци кои објаснуваат на часовите за убавина.