Исцелено Пенкало Со Јарбол Ротациони Тетоважи Кратко Пенкало: Конектор За Конектор Без Јадро Тетоважи Уметник Игли За Касети За Почетници Додаток За Пенкало За Те?
  • Неодамнешно

Исцелено Пенкало Со Јарбол Ротациони Тетоважи Кратко Пенкало: Конектор За Конектор Без Јадро Тетоважи Уметник Игли За Касети

DEN 729.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за почетници и професионалци, тоа е многу професионална и практична алатка за тетоважи Мала големина, мала тежина, многу погодна за носење и складирање и нема да зазема премногу простор. Исклучителната изработка и материјалите од висока класа обезбедуваат долг работен век и исклучителни детали. Оваа машина за тетовирање е издржлива и практична за долготрајна употреба. Оваа машина за тетовирање погодна за правење мали и едноставни тетоважи. Погоден за почетници и професионалци, тоа е многу професионална и практична алатка за тетоважи. Мала големина, мала тежина, многу погодна за носење и складирање и нема да зазема премногу простор. Исклучителната изработка и материјалите од висока класа обезбедуваат долг работен век и исклучителни детали. Оваа машина за тетовирање е издржлива и практична за долготрајна употреба. Оваа машина за тетовирање погодна за правење мали и едноставни тетоважи.