Матрици За Ајлајнер Совети За Крилја, Помош За Силиконски Ајлајнер, Помош За Цртање Марскара, Помош За Носење Кармин,Мултифункционален Комплет За Алатки За Шминка ?
  • Неодамнешно

Матрици За Ајлајнер Совети За Крилја, Помош За Силиконски Ајлајнер, Помош За Цртање Марскара, Помош За Носење Кармин,Мултифункционален

DEN 588.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштедете Време : Заштедете време за шминкање со оваа разноврсна алатка за ајлајнер, ergономската рачка е удобна за држење, лесна за употреба и контрола, погодна за почетници или професионалци за шминка Лесно Чистење/Чување : Силиконскиот материјал лесно се чисти, се брише со хартиени крпи или се мие со вода и има дизајн на дупка во форма на срце за лесно складирање. Дизајн на лажица : другиот крај на рачката е дизајниран како маска/крем лажица за лесен пристап до течна подлога, крем, паста итн., практичен и лесен за употреба. Мултифункционална Алатка За Ајлајнер : дизајн на форма На Риба, повеќе лакови, одговара на обликот на очите, ви помага брзо да нацртате ајлајнер, да нанесете маскара, да нацртате сенка за очи, да нанесете кармин и да создадете нежна шминка. Мек Силикон : Изработен од силиконски материјал, мек и удобен, еластичен, лесен, пријателски за кожата, мазен, ви помага брзо да нанесете шминка. Опис : Мултифункционална Алатка За Ајлајнер : дизајн на форма На Риба, повеќе лакови, одговара на обликот на очите, ви помага брзо да нацртате ајлајнер, да нанесете маскара, да нацртате сенка за очи, да нанесете кармин и да создадете нежна шминка.Дизајн на лажица : другиот крај на рачката е дизајниран како маска/крем лажица за лесен пристап до течна подлога, крем, паста итн., практичен и лесен за употреба.Мек Силикон : Изработен од силиконски материјал, мек и удобен, еластичен, лесен, пријателски за кожата, мазен, ви помага брзо да нанесете шминка.

Material:
Silicone
Color:
Pink, Yellow, Purple, Blue
Total Size(LxWxH):
About 117x59x12.2mm/4.61x2.32x0.48inch
Spoon Part Size(LxW):
About 22.5x15mm/0.89x0.59inch
Package includes:
1pc x Silicone Eyeliner Stencil:
1pc x User manual:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.: