Blulu 10 Парчиња Држач За Кармин Привезоци Клип-На Кармин Ракав Торбичка Држач За Кармин Држач За Клучеви Држач За Мелем За Усни Синџир Со Клучеви Со Мермерна Шема За Д?
  • Неодамнешно

Blulu 10 Парчиња Држач За Кармин Привезоци Клип-На Кармин Ракав Торбичка Држач За Кармин Држач За Клучеви Држач За Мелем За Усни

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот вклучува : ќе добиете 10 парчиња клип-на кармин ракав клуч синџири целосно, доаѓаат со 10 различни убави бои, ние ви обезбеди доволно количество и богат избор на боја Сигурен материјал : изработен од ткаенина од неопренови, лесен по тежина и пренослив, мек и удобен за допир, безбедно го држи мелемот за усни или кармините, ги штити од вода или прашина, издржлив за долг век на траење. Димензија : секој приврзок за клучеви за држач за кармин е прибл. 9,5 см/ 3,7 инчи во висина (не вклучувајќи метален прстен), прибл. 4,67 см/ 1,84 инчи во ширина, соодветна големина за држење на повеќето кармини. Попогодно : нема повеќе риболов наоколу во чантата или џебовите за мелем за усни или кармин, прицврстување на торбите, приврзок за клучеви, чанта, ранец и јаже, лесно наоѓање кармин веднаш, а исто така не лесно губете го балсамот за усни, внесете поголема погодност во вашиот живот. Исклучителни подароци : овие привезоци за држачи за кармин се дизајнирани во мермерна шема, со прекрасни светли бои, извонредни и стилски, погодни како слатки подароци за вашата мајка, сопруга, сестри, пријатели, девојка, колеги и многу повеќе. Карактеристики : поудобно : Нема повеќе риболов наоколу во чантата или џебовите за мелем за усни или кармин, прицврстување на торбите, приврзок за клучеви, чанта, ранец и врвка, лесно наоѓање кармин веднаш, а исто така не лесно изгубете го балсамот за усни, внесете поголема погодност во вашиот живот.

Quantity:
10 pieces
Material:
neoprene
Color:
as the pictures shown
Size:
approx. 9.5 x 4 cm/ 3.7 x 1.6 inches
Package include:
10 x Clip-on lipstick sleeves :
Note:
Manual measurement, please allow slight size errors.:
The colors may exist slight difference because of different screens settings.:
Please check carefully about the size and make sure if suitable for your lip balms or lipsticks before purchasing. :