Налепници За Ајлајнер За Вгуст Мачкино Око Четирикратно Течно Моливче За Веѓи Водоотпорна Шминка Без Размачкан Молив За Веѓи Празници Подарок 1мл Спреј За Поставу?
  • Неодамнешно

Налепници За Ајлајнер За Вгуст Мачкино Око Четирикратно Течно Моливче За Веѓи Водоотпорна Шминка Без Размачкан Молив За Веѓи

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Шминка За Очи Што Може Да Се Користи За Различни Прилики И Настани, Долготрајна Шминка За Ајлајнер Погодна За Забави За Косплеј, Матурски Забави, Емисии, Свадби, Родендени, Луди Музички Фестивали Итн Ако Имате Било Какви Прашања. Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние Ќе Ви Служиме 24 Часа На Ден. Облоги За Очи За Жени : Овие Пенкала За Ајлајнер Можат Да Ви Дадат Разновидна Модерна Шминка, Да Ја Покажат Вашата Личност И Можат Да Ви Го Покажат Различното Во Животот. Ајлајнерот Е Добро Обоен, Што Може Јасно Да Ја Нацрта Шминката За Ајлајнер И Повеќе Да Ја Истакне Убавината На Бојата На Шминката За Очи. Ајлајнерот Е Исто Така Многу Издржлив. Лесно Отстранете Го Ајлајнерот со Средство за Отстранување Шминка, Тој Е Чист И не треба да се Грижите за Пигментациите. Нанесете Го Нашиот Ајлајнер Со Долго носење Наутро, Ќе Трае Цел Ден, Ќе Откриете дека Вашата Шминка За Очи е Чиста Како Што Беше Пред Десет Часа. Налепници За ајлајнер Мачкино Око Четирикратно Течно Моливче За Веѓи Водоотпорна Шминка Без Размачкан Молив За Веѓи Празници Подарок 1мл Спреј За Поставување За Сува Кожаприкосновен течен молив за веѓи водоотпорна шминка без размачкан молив за веѓи Празници Подарок Материјал : Пластична Боја : Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.