Вгуст Подарок Шминка Предиво Магла Кадифена Глазура За Усни Кармин Кадифе Лесен За Боја Долготрајна Мека Магла Усна Роса Не Е Лесно Да Се Избледи Водоотпорна И Изд?
  • Неодамнешно

Вгуст Подарок Шминка Предиво Магла Кадифена Глазура За Усни Кармин Кадифе Лесен За Боја Долготрајна Мека Магла Усна Роса Не Е Лесно

DEN 63.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјали За Чистење За Одржување На Усните Меки И Хидрирани Кога Маглата Формира Мека Текстура, Како На Пример При Нанесување Хидратантна Крема, Континуираниот Кармин Во Боја Непречено Се Лизга На Вашите Усни. Неизмазните Течни Кармини Се Многу Удобни И Едноставни Кармини Кои Изгледаат Убаво. Карминот Е Исто Така Многу Пренослив И Може Да Се Носи Наоколу Без Да Зазема Простор. Мазна Кога Се Нанесува, Боја, Без Промена На Бојата, Без Спојување И Без Лебдат По Нанесувањето; Добра Адхезија, Нема Да Падне И Да Се Пренесе На Површината на Други Предмети (такво Стакло); Може Да се Одржува Долго Време, но не е Тешко . Секогаш Чувајте Ги Вашите Најатрактивни Моменти И Ве Прават Најмногу. Свиленкаста, Нежна И Елегантна, Лесна Шминка За Усни, Погодна За Шминка, Особено Погодна За Канцеларија, Состаноци, Шопинг, Летна Забава На Пријатели. Ова Е Многу Удобен И Многу Убав Комплет За Шминка За Усни Кој Лесно Се Нанесува. [забелешка] : Прикажаната Слика е Претставник на Производот и ќе ја Добиете од Достапната Серија. Поради Различните Поставки За Боја На Секој Монитор, Бојата Може Да Биде Малку Поинаква. Ве Молиме Проверете Го Бројот На Бојата На Горниот Дел Од Капакот Или На Дното На Надворешната Кутија За Боја.