Гуензи 3 во1 Молив За Очи Пенкало Што Лежи Свилена Буба Сенка За Очи Пенкало Лагер За Усни Гел Ајлајнер Долготраен Водоотпорен Силна Боја Боја Шминка За Мачкини Очи ?
  • Неодамнешно

Гуензи 3 во1 Молив За Очи Пенкало Што Лежи Свилена Буба Сенка За Очи Пенкало Лагер За Усни Гел Ајлајнер Долготраен Водоотпорен Силна

DEN 1012.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ФЛЕКСИБИЛНА ЧЕТКА ЗА ВРВОВИ : Револуционерна Водоотпорна Флексибилна Четка За Врвови За Водоотпорен Ајлајнер Која Трае 24 Часа Без Размачкување Може Да Биде Ајлајнер И Сенка За Очи, А Потоа Сува За Да Трае. ПОГОДЕН ЗА сите ПРИЛИКИ : Овој Ајлајнер Е Погоден за Различни Прилики Како Забави, Маскенбал, Барови, Емисии, Свадби и Музички Фестивали. Ајлајнер : Ефектот Е Уште Позачудувачки. Лесно Се Лизга На Шминка, Брзо Се Суши И Лесно Се Шири. Водоотпорен, не-доказ : Овој Ајлајнер е Водоотпорен, -доказ, отпорен на Пот,-доказ и Трае Подолго. Текстурата Лесно Се Лизга При Нанесување, Има Кремаста Текстура, Се Вклопува И Не Дамка. 3 во1 Молив За Очи Што Лежи Свилена Буба Пенкало За Очи Лагер За Усни Гел Ајлајнер Долготраен Водоотпорен Силна Боја Боја За Шминка За Мачкини Очи Печат За Подигнување опис на Производот нашата крајна водоотпорна формула обезбедува-доказ,, отпорно на лупење и плачливо абење со ултра фина глава на четка за секој изглед-од фини линии до, драматични потези кои траат до 16 часа.