Сите Во Една Шминка Поставена За Возрасни И Девојки-Целосен Комплет За Шминка За Почетници Вклучува Сенка За Очи Руменило Сјај За Усни Кармин Четка За Усни Огледал?
  • Неодамнешно

Сите Во Една Шминка Поставена За Возрасни И Девојки-Целосен Комплет За Шминка За Почетници Вклучува Сенка За Очи Руменило Сјај За Усни Кармин

DEN 572.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Се-Во-Едно Дизајн ] : овој целосен козметички сет, кој ве спречува да имате сѐ одвоено, е дизајниран за почетници, шминкери и ентузијасти Комплетот обезбедува основни неопходни работи за убавина за да направите прилично целосна шминка за лице. Совршен подарок за роденден за вашата млада дама. [ Компактен и Пренослив ] : 10.75", за максимално заштеда на простор дома или во вашата патна торба. Со горната рачка, погодно е да ја носите во секоја пригода како забави, театри, косплеј шоуа, салон, танцови претстави. И шарените мини палети лесно може да се изберат и да се стават во вашата чанта. [Врвни Комбинации На Бои ] : Бидејќи има толку многу избори што се мешавини од топли и ладни бои, мат и треперливи, можете да направите фантастични комбинации на бои што е можно повеќе. [ Комплетот За шминка Содржи ] - Со 24 сенки за очи, 4 руменила, 6 кармини, 2 сјаеви за усни, 12 мелеми за усни, 2 лакови за нокти и 1 вградено огледало под капакот; исто така вклучува : четка за лице, усна и очи, пинцета, датотека за нокти, сепаратор, машинка, ножици и сунѓери. Куќиште за воз за повеќекратна употреба со вградено огледало може да се користи за складирање на вашата козметика, алатки за шминка, накит и часовници. [Супериорна Гаранција За Квалитет ] : козметиката е хипоалергична и без парабени, па затоа е безбедна и нема да ја стимулира вашата кожа. Професионален Сет За Подароци За Шминкадржете ја целата ваша козметика уредно организирана!Одликувајќи се со 2 продолжливи лесни слајдови за хармоника, голема долна преграда и вградено огледало под капакот, овој куфер за патување со шминка доаѓа во стилски Беспрекорен дизајн.