Хајлајтер за шминка под 5 Самовила Хајлајтер Лице И Тело Сјај Во Прав Козметика Природна 3д Пудра Издувано Лице Истакнување Бајка Сјај Истакнување Пет Сенки За Очи ?
  • Неодамнешно

Хајлајтер за шминка под 5 Самовила Хајлајтер Лице И Тело Сјај Во Прав Козметика Природна 3д Пудра Издувано Лице Истакнување Бајка Сјај

DEN 84.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Совршен Подарок] За Оние Околу Вас Кои Сакаат Сјајна Шминка За Истакнување! Лесен За Носење, Со Природен Блескав Ефект, Одличен За Роденденски Забави, Забави Со Костими, КОСПЛЕЈ и Други Прилики, Лесен За Ракување, Состојки, Исплатливи, Погодни Како Подароци За Ден И Божиќ За Пријатели, Девојки И Мајки ®Хајлајтер за лице И Тело Светлосното Тело На Хајлајтер е Лесен Прав кој Создава Долготраен, Ултра сјаен Ефект на Шминка за Погламурозен Изглед. Погоден е И За Лицето и За Телото да Го Направат Телото Блескаво, А Лицето Попривлечно. [Лесен За Употреба] Кога Го Користите За Прв Пат, Допрете Го Неколку Пати Додека Не Излезе Прашокот. Продолжува Лесно, Има Сјај, Не е леплив и Лесен за Чистење. Овој Прашок За Тапкање За Истакнување Е Лесен За Употреба Без Други Алатки. Може Да Се Користи За Очи, Усни, Лице, Клучна Коска, Тело И Коса. ●Повеќенаменско€Стапчето За Истакнување Во Прав Може Да Се Користи Не За Шминкање На Лицето, Како Што Е Треперлива Сенка За Очи И За Образите, Туку И Како Тело За Вратот, Клучната Коска, Нозете И Каде И Да Сакате Да Блеснете. Стапчето За Обележување Е Достапно Во 6 Бои, Така Што Можете Да Изберете Соодветна Боја Според Вашите Желби. ● И Долготраен●Долготраен Фактор На Истакнување, Водоотпорен и отпорен, Овој Пудра За Шминка За Истакнување ќе Ја Истакне Вашата Кожа и Ќе се Ослободи од Бледилото и Безживотноста.