ЗИТИЈАНИ 4 Бои Водоотпорна Маскара Во Боја, Шарена Маскара Водоотпорна Долготрајна Густа Маскара За Трепки Шминка За Очи, За Свадбен Музички Фестивал На Сцената, 01#?
  • Неодамнешно

ЗИТИЈАНИ 4 Бои Водоотпорна Маскара Во Боја, Шарена Маскара Водоотпорна Долготрајна Густа Маскара За Трепки Шминка За Очи, За Свадбен

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Маскара За Волумен И Издолжување - Нашата Маскара Веднаш Ќе Ги Издолжи И Непречено Ќе Ги Згусне Трепките Добро Функционира За Вашите Убави Очи И Целокупната Шминка. Оваа Маскара За Волумен И Издолжување Обезбедува Целосен Раб на Трепките Кој Е Пердувест Мек, Без Лупење, Без Размачкување и Без Згрутчување. Само Сладострасен Волумен И Должина. Долготрајна И Водоотпорна - Оваа Водоотпорна Природна Маскара Гарантира Дека Нема Да Бидете Уништени Од Пот Или Дожд Во Текот На Целата Година Day.It Може Да Ја Одржува Формата На Долги Виткање Трепки и може да Ви Помогне Да Одржувате Добро во текот на Денот. Шарена Маскара-Со 4 Различни Бои, Само Лесна Четка На Трепките, Можете Да Добиете Светли Обоени Трепки. Многу Погоден За Почетници Или Професионалци. Може Да Се Користат И Горните И Долните Трепки. Се Користи Во Различни Прилики - Водоотпорна И Долготрајна Маскара Во Боја За Шармантен И Шарен Изглед. Компактниот Дизајн Го Олеснува Носењето И Излегувањето, Само Ставете Го Во Торбата. Многу Е Погоден За Дневни Собири, Забави И Фестивали. Производ-Ние Сме Посветени На Создавање Висококвалитетни Производи И Услуги За Вас. Доколку Имате Какви Било Прашања, Слободно Контактирајте Не Преку Е-Пошта.