Рефлектирачка Светлина, Кармин За Засилување На Усните. ПОНИШТЕНО СВЕТЛО ЗА УБАВИНА На Усна Вредност 2 пакет. Чиста, Градежна Боја-ПОНИШТЕНА СВЕТЛИНА ЗА УБАВИНА на ?
  • Неодамнешно

Рефлектирачка Светлина, Кармин За Засилување На Усните. ПОНИШТЕНО СВЕТЛО ЗА УБАВИНА На Усна Вредност 2 пакет. Чиста, Градежна

DEN 256.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Динамичните Пигменти кои Го Подобруваат Волуменот Ја Рефлектираат Светлината за Убаво Засилени Усни Чиста, Градежна Боја Ајде Усните Да Блеснат За Природно Подобрен Изглед на Усните. Хидратантна Формула направена со Смирувачко Алое + Кокосово Масло. Парабен Слободен, Вегански + Суровост Бесплатно. Сакајте го Или Е Бесплатно. 100% Гаранција За Задоволство. ЗАЈДИСОНЦЕТО РОУЗ е чиста, длабока виолетова боја. Ние го поништивме тоа со овој сјаен хибрид од мелем-кармин, натопен со пигменти што рефлектираат светлина и го подобруваат волуменот. Засилете ја природната убавина и форма на усните со формула што се лизга по чиста или се гради до боја со големо влијание, додека ги измазнува и хидрира усните со природен кокос и алое. Формулата за долго носење се носи убаво во текот на денот, не оставајќи остатоци на усната без традиционалниот треперлив изглед.