Винки Лукс Бронзено Доба Бронзен Стап-Божица На Сонцето, Крем Бронзер И Контурен Стап, Хидратантен Стап За Шминка За Беспрекорна, Мазна Кожа, Витамин Е И Масло Од Се?
  • Неодамнешно

Винки Лукс Бронзено Доба Бронзен Стап-Божица На Сонцето, Крем Бронзер И Контурен Стап, Хидратантен Стап За Шминка За Беспрекорна, Мазна Кожа,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стап За крем Бронзер : овој кремаст стап за бронзирање се меша беспрекорно со росна, сјајна завршница Бронзените Стапчиња од бронзеното Време ќе ја изнесат божицата внатре. Лесен За Употреба Контурен Стап : Апликацијата е лесна како и секогаш за да помогне да се нагласат карактеристиките додека се додава осветлена од топлина. Поздравете ја извајаната и потопена кожа без потреба од временска машина. Навлажнувачка Шминка За Лице : Формулирана Со Витамин Е за да помогне во испорака на мазна, беспрекорна апликација додека Маслото од Семе од Ливада помага да се запечати влагата и да се омекне кожата со немрсна завршница. Достапно Во Две Беспрекорни Нијанси : Златниот Допир е беж кафе со топли нијанси. Божицата на сонцето е богата мока со црвеникави подтонови. Винки Лукс : Луксузен, но сепак достапен, нудиме низа иновативни, висококвалитетни формулации за убавина со чисти и љубезни состојки—сите дизајнирани да дадат вистински резултати.