Хомус Сјај Течна Сенка за Очи, 3 бои Камелеон Течни Метални Сенки За Очи Холографски Сјај Мултихроматски Комплет За Шминка За Очи, Долготрајно Носење, Високо Пигмен?
  • Неодамнешно

Хомус Сјај Течна Сенка за Очи, 3 бои Камелеон Течни Метални Сенки За Очи Холографски Сјај Мултихроматски Комплет За Шминка За Очи, Долготрајно

DEN 473.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Течните сенки за очи можат менувањето на бојата би било различно со различен дисплеј,во различно осветлување, кај различни ангели Кремаста сјајна сенка за очи која продолжува мазна со мека текстура без згрутчување или туткање. Удобно целодневно носење, нелеплива формула, целосна покриеност со интензивен пигмент. Нежно нанесете дуохромна течна сенка за очи на очите и таа ќе остане на своето место цел ден, без пренесување или трепкање на лицето. Менување на бојата : сјајната течна сенка за очи е специјално дизајнирана да ги менува боите во зависност од аголот и осветлувањето, артикулацијата на бојата е многу природна и хармонична, давајќи им на вашите очи уникатен, повеќедимензионален ефект. Лесна : камелеонската сенка за очи доаѓа со брзо суво, хипоалергично, не иритирачко, овозможувајќи низа изгледи од суптилно миење на бојата до смел, драматичен ефект. Долготрајни : Мутлихромните сенки за очи нудат долготрајно абење што се спротивставува на туткање, размачкување и избледување.