ФОКАЛУР 9 Бои Палета За Сенки, Високо Пигментирана Палета За Шминка За Очи, Мат Треперлива Метална Сенка За Очи, Долготраен Водоотпорен Подарок За Козметика За Пале?
  • Неодамнешно

ФОКАЛУР 9 Бои Палета За Сенки, Високо Пигментирана Палета За Шминка За Очи, Мат Треперлива Метална Сенка За Очи, Долготраен

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

9 НИЈАНСИ со ПОП БОИ : оваа палета на сенки создава бесконечен изглед со 9 популарни бои Високо ПИГМЕНТИРАНА : Секоја висококвалитетна палета на сенки за очи има високо пигментирана мешавина од завршетоци од мат до треперлива и метална. "Цел ДЕН ТРАЕ : формулата отпорна На Бразди и отпорна на дамки ја одржува вашата совршена шминка за сенки од утро до вечер. Широко СЕ КОРИСТИ : Пробајте ги сите уметнички дизајнирани палети за сенки за очи, кои ќе ви донесат разновиден сонувачки изглед на очите. Совршено е за многу прилики, како што се состанок, забава и свадба. Удобен ДИЗАЈН : Совршен за шминкање надвор со неговиот удобен и пренослив компактен дизајн. ФОКАЛУР КОД СЕРИЈА 9 БОЈА СЕНКИ ПАЛЕТА ВОДООТПОРЕН И ДОЛГОТРАЕН. Опис На Производот : . Лесно е да се создадат многу различни видови на изглед на очите со секоја палета. Прашокот е мазен, високо пигментиран и лесен за мешање.