ФОМИЈЕС 16 Парчиња Празна Кутија За Сенки За Очи Патување Козметичка Кутија Рефус Шминка Организатор Кутија Кутија За Складирање Сенки Празна Шминка Масовна Шминк?
  • Неодамнешно

ФОМИЈЕС 16 Парчиња Празна Кутија За Сенки За Очи Патување Козметичка Кутија Рефус Шминка Организатор Кутија Кутија За Складирање Сенки

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика ПРЕГРАДА сенка за ОЧИ Празна Кутија За Очи - модата и елегантниот дизајн на изгледот го прават вашиот кармин поскап. ПАТУВАЊЕ СОЧИНУВААТ КОНТЕЈНЕР фиоката е изработена од материјал, кој може да ја издржи трајната употреба. ЧИСТА КРЕМ КУТИЈА прекрасен избор за чување сенки за очи, кармин, лабава пудра, , кога патувате. КОЗМЕТИЧКА КУТИЈА за СЕНКИ за ОЧИ доаѓа со дизајн на капак, добар ефект. ЦРНА СЕНКА за очи изработен е од врвен материјал, кој има работен век. Пакетот Вклучува 16 х Карактеристики На фиоките За шминка - Боја : како што е прикажано Тегла За Шминка-Материјал : Пластични палети за сенки-Големина : 9, 90Х9, 60Х2, 20см/3, 89Х3, 77Х0, 86инчни Тегли За Козметички Примероци. - Убав избор за подарок за вашите пријатели кои сакаат самостојна козметика и Повеќе Футрола За Сенки за Очи. - Модниот и елегантен дизајн на изглед го прави вашиот кармин повеќе луксузен црн послужавник за сервирање. - Може да биде за чување Коректор, сенка за очи, кармин и повеќе Контејнер за Сенки за Патување. - Компактна големина и мала тежина, многу едноставна и удобна За носење Со Вас Кармин Под Пакет Послужавник.