Мека Роза Кармин Водоотпорен Кука Линија Кармин Пенкало Пенење Пенкало Никогаш Не Бледнее Усна Лагер Усна Сјај 2 Во 1 Кутија Сите Во 1 Водоотпорен Траен Усна Сјај Ус?
  • Неодамнешно

Мека Роза Кармин Водоотпорен Кука Линија Кармин Пенкало Пенење Пенкало Никогаш Не Бледнее Усна Лагер Усна Сјај 2 Во 1 Кутија Сите Во 1 Водоотпорен

DEN 728.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Комплет За Шминка За Кармин И Усни] Има Две Функции На Лагер За Усни И Кармин За Да Нацрта Идеална Шминка За Усни Што Одговара На Обликот На Усните Сјај За Усни, Се Претвора Во Магла Во Прав Со Само Една , Но Не И Сува. Јасно Нацртајте Ја Усната, Создадете 3д Целосна Форма На Усна и Намалете Ги Грешките во Шминкањето На Усните. ●НАЈДОБРА КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ за КАРМИН ● ова е Многу Удобен И Многу Убав Комплет За Шминка За Усни, Лесен за Нанесување шминка. Исклучителна Амбалажа, Совршен Подарок За Вашиот Љубовник, Семејство и Пријатели На Денот На Вљубените, Роденден, Денот на Мајката и Други Фестивали! Погоден За Различни Прилики, Како Што Се Запознавање, Забава, Свадба, Бар, Матурска, Кампување, Канцеларија, Училиште Или Дневна Шминка. ●Природна Формула●Природни Состојки, Висока Покриеност Боја На Усните Мазна Како Свила, Кадифе Ефект. Лесната Текстура И Хидратација Обезбедуваат - Свилено Чувство. [Долготрајна Нелеплива Чаша] Нелепливата Чаша Не Избледува Кармин, Издржлив Водоотпорен, 24-часовен Кармин Што не се суши, Целосно Сув и Може Да се Користи Цел Ден Без Да се Грижите За Вода и Пот.