Усна Напон Полни Уметнички Врежан Кармин Не Се Држи До Чашата Не Исчезнува Мат Кадифена Магла Површина Покажува Бела Студентка Врежана Шминка За Кармин за Тинејџе?
  • Неодамнешно

Усна Напон Полни Уметнички Врежан Кармин Не Се Држи До Чашата Не Исчезнува Мат Кадифена Магла Површина Покажува Бела Студентка

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Лесен За Носење ● Совршено Спакуваниот Кармин Со Голи Мат Е Удобен И Компактниот Дизајн Го Олеснува Складирањето И Носењето Кога Патувате Свиленкаста Мазна, Нежна и Елегантна Шминка За Усни со Низок клуч, Погодна За Шминка Од Четири Сезони, Особено Погодна за Канцеларија, Состаноци, Шопинг, Собирање Пријатели. ●Кармин за мат < Текстура На Голи Мат Муси, Свиленкаста Мазна И Лесна За Нанесување; Течниот Кармин Мат Содржи Пигменти со Висок интензитет, Целосна Боја, Долготрајна Водоотпорна; Шминката За Усни Од Кадифе Мат ќе Изгледа Понапредно, А Усните Ќе бидат Попрефинети Полни. ●Природен И Лесен За Боење ● Лесен И Високо Хидрирачки, Погоден Е За Сите Типови Кожа, Вклучително И Чувствителна Кожа. Без разлика Дали Сте Жена Или Студент, Без Разлика Дали Сте Почетник Или Професионален Шминкер, Можете Да Го Изберете Овој Производ За Долготрајна Хидратација. ●Кутија за подароци Е Совршен Подарок За Вашиот Љубовник, Семејство и Пријатели На Божиќ, Денот на Мајката, Денот На Вљубените, Роденденот и Другите Фестивали!. ®Лесно Се Нанесува Иотстранете Ја Оваа Гола Кадифена Кармин Се Применува Непречено Без Прескокнување Или Влечење. Ако Сакате Потемен Ефект, Можете Да Нанесете Уште Неколку Слоеви. Лесно Се Отстранува Со Кокосово Масло (Секое Средство За Чистење На База На Масло Или Масло) Без Да се Грижите за Пигментациите.