Ѓакокални Матрици за Ајлајнер 4 парчиња Силиконски Ајлајнер За Повеќекратна Употреба Помагаат Маскара Штит За Очи Ајлајнер Сенка За Очи За Очи Алатка За Водич За К?
  • Неодамнешно

Ѓакокални Матрици за Ајлајнер 4 парчиња Силиконски Ајлајнер За Повеќекратна Употреба Помагаат Маскара Штит За Очи Ајлајнер Сенка За

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршена комбинација-Нашите матрици за ајлајнер доаѓаат во дизајни со долги и кратки рачки Секој од нив има голема крива и мала крива. Големата кривина може да се користи за четкање на трепките, бојадисување на свилена буба и носење лажни трепки, додека малата кривина се користи за нанесување ајлајнер, долен очен капак, за различни форми на очи. Секое пакување вклучува две кратки помагала за ајлајнер и две долги за да ги задоволат вашите потреби. Мултифункционални алатки за шминка-Трепки за Четки : избегнувајте размачкување на шминката за очи. Алатка за апликатор за ајлајнер : ви помага непречено да направите убав ајлајнер. Идеален за почетници за создавање нежна шминка за очи. Рачката исто така ви помага рамномерно да ја извадите кремата/маската за лице за време на вашата рутина за нега на кожата, правејќи ја практична и без раце. Дури и може да биде кармин помош!. Силиконски материјал за повеќекратна употреба-Мекиот силиконски материјал е еластичен, лесен за чистење, миење со вода или бришење со ткиво по употреба. Дизајнот на алатката за силиконски ајлајнер за повеќекратна употреба одговара на кожата на луѓето, извонредна и мала за лесно носење. Добро одговара на сите форми на лице. Идеални подароци - ова е прекрасна алатка за водич за шминка за ајлајнер, restономската рачка и стабилниот одмор на прстите делуваат како асистент, заштедете време за шминкање. Дали сеуште барате роденденски или празнични подароци за вашата девојка, сопруга или пријатели? Ова ќе биде добар избор.