Руменило-н-Сјај Комплет: ЛАУРА ГЕЛЕР ЊУЈОРК Печени Рамнотежа-Н-Сјај Осветлување ЦК Прав Основа Песок, Повлече Кабуки Четка, Печени Руменило-Н-Осветли Розова Грејпф?
  • Неодамнешно

Руменило-н-Сјај Комплет: ЛАУРА ГЕЛЕР ЊУЈОРК Печени Рамнотежа-Н-Сјај Осветлување ЦК Прав Основа Песок, Повлече Кабуки Четка,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПЛЕТ ЗА РУМЕНИЛО-Н-СЈАЈ 3 ПАРЧИЊА : Фондација За Корекција На Боја На Печена Рамнотежа-н-Сјај (изберете ја вашата сенка), Печено Руменило-н-Осветлете Мермерно Руменило во Розов Грејпфрут, мешавина од мека праска, бронза и топла розова И Четка Кабуки што Се Повлекува ОСВЕТЛУВАЊЕ НА КОЖАТА ОД НАШАТА ФОНДАЦИЈА ЗА ПРАВ ЗА КОРЕКЦИЈА НА БОЈАТА на СЈАЈОТ : Кога треба веднаш да изгледате освежено, посегнете по овој комплет за шминка. Комплетот за шминка од три дела го вклучува нашето Печено Руменило-н-Осветлете Го Мермерното Руменило Во Розов Грејпфрут, Фондацијата За Корекција На Бојата На Печениот Баланс-н-Сјај (изберете ја вашата сенка) и Нашата Четка Кабуки што Се Повлекува и меша груби линии за природен ефект на стегнати образи. МАРБЕЛИРАНА ФОРМУЛА ЗА ПЕЧЕНО РУМЕНИЛО ВО ПРАВ НАТОПЕНА со БЕЛ ЧАЈ : Добијте го тој здрав розов сјај со здрави состојки на кожата. Печено Руменило на овој сет-Н-Осветлете Го Мермерното Руменило И Печената Подлога За Прав За Корекција На Бојата-н-Сјај ви дава беспрекорна основа и штотуку стиснати образи со формули натопени Со Екстракти Од Центела Азијатика и Бел Чај, антиоксиданси кои ја штитат вашата кожа со антиинфламаторни својства. ЈА ЗГОЛЕМУВА ТЕКСТУРАТА И СЈАЈОТ НА КОЖАТА СОВРШЕН ЗА ЗРЕЛА КОЖА : Земете го овој комплет ако барате комплет што ќе ја усоврши текстурата на вашата кожа и ќе го зајакне сјајот.