емпорарна Тетоважа Матрици Воздушна Четка Матрица Тетоважа Шаблони Еднократно 5 Листови Тело УМЕТНОСТ НАПРАВИ САМ Кул Налепници За Деца, Тинејџери и Возрасни На З?
  • Неодамнешно

емпорарна Тетоважа Матрици Воздушна Четка Матрица Тетоважа Шаблони Еднократно 5 Листови Тело УМЕТНОСТ НАПРАВИ САМ Кул Налепници За

DEN 1067.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Лесен За Употреба И Отстранување : матриците За Боја На Лицето и Телото се лепливи и отстранливи, само пронајдете ја шемата што ви се допаѓа и залепете ја на телото и пополнете ја шуплината, а потоа откинете ја Отстранливите налепници за тетоважа доаѓаат во различни големини, супер е погодно за употреба и чување по употреба, без неред и врева. ●Добар Во Потрага По Разделба : зачудувачка колекција на прекрасни Индиски дизајни, совршена за какви Било настани како што се свадба, роденденска забава, концерт, ноќно излегување или едноставно за да доживеете привлечно уметничко дело!. ●Повеќе Обрасци● : Овие 15 листови привремени шаблони за тетовирање вклучуваат над 410+ различни обрасци. Различни уникатни комбинации за задоволување на секоја ваша потреба. ●Издржлив За Употреба● : матриците за тетовирање се направени во мек ПВЦ, кои се издржливи. Ако сте доволно претпазливи и внимателни кога користите, тие можат да бидат еднократно за неколку пати повеќе. €Широко Се Користи Q : Тетоважа Налепници Матрици Се Совршени за подарок, y Се Погодни за секоја пригода, како што се свадба, роденден, концерт, Базен, Плажа, Забави, Фестивали, Концерти, Кокошка Партија, итн! Безбедно и забавно за сите возрасти, и може да се користи насекаде на вашето тело. Опис : Лесен За Употреба, матриците за уметност на телото се лепливи и отстранливи, само пронајдете оној што ви се допаѓа и залепете го на вашето тело и пополнете го шупливо, и н откинете го, готово!Самолепливи и лесни за употреба : листовите за тетовирање на матрицата се самолепливи и затоа треба само да ги облечете и отстраните по некое време.