Затемнета Маскара За Задебелување На Веѓите Со Две Четки За Веѓи,Брзо Вајање На Веѓите,Водоотпорна, Отпорна На Пренос, Комплет За Нијансирање Веѓи - Без Суровост-Св?
  • Неодамнешно

Затемнета Маскара За Задебелување На Веѓите Со Две Четки За Веѓи,Брзо Вајање На Веѓите,Водоотпорна, Отпорна На Пренос, Комплет

DEN 127.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Гел За задебелување На Веѓите + Нијанса, питоми и згуснете ги сите видови веѓи со природна завршница која трае цел ден со оваа ултра-градежна, веганска затемнета маскара за веѓи во 8 инклузивни нијанси со големо влијание ?●Изградете Веѓи За Да Траат€Има затемнети влакна од растително потекло што ги носат веѓите на следното ниво со секој слој; Надградете ги веѓите од дебели во подебели во најгусти за едно и направено искуство. ?●Пополнува Ретки Веѓи●нашата специјална формула ја премачкува секоја коса 360 за да пополни ретки веѓи палта и бои во сиви влакна. ?●Со Две Четки За Веѓи, Намачкајте Со закосена четка за веѓи,Исчешлајте со спирална четка за веѓи. ?100% ЗАДОВОЛСТВО : ако не сте задоволни со нашите производи или услуги, не двоумете се да контактирате со нас, ние ќе се потрудиме да ви помогнеме.