Избор на уметникот Ситни Апликатори За Сенки За Очи Со Двоен Крај, Екстра Мали, Двојни Краеви Ја Максимизираат Употребата И Го Намалуваат Отпадот, Совети За Меки Су?
  • Неодамнешно

Избор на уметникот Ситни Апликатори За Сенки За Очи Со Двоен Крај, Екстра Мали, Двојни Краеви Ја Максимизираат Употребата И Го

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДВОЈНА НЕВОЛЈА : Со двојни краеви за да се зголеми употребата, да се зголеми прецизноста и да се намали отпадот, Изборот На Уметникот Ситен Апликатор За Сенки За Очи Со Двоен Крај ви овозможува да нанесувате и мешате повеќе бои без да согорувате преку повеќе апликатори Префрлувањето бои сега е брзо и без проблеми, го забрзува процесот на апликација и ви заштедува драгоцено време пред огледалото!. МЕК СОВЕТ за СУНЃЕР : супер меките совети за подлога за сунѓер нудат прекрасна контрола врз тоа каде сакате да ја спуштите бојата, правејќи прецизна примена на пигмент и мешајќи удобно, без напор и забавно. Експериментирајте со динамични треперливи, мат и сатенски комбинации за да создадете уникатен драматичен изглед со доверба!. ПРАКТИЧНА ГОЛЕМИНА НА ПРОИЗВОДОТ : Овие мали, но моќни апликатори за сенки за очи се идеална големина дури и за најситната торба за шминка. Однесете ги каде и да патувате за брзи допири, освежувања од ден на ноќ, специјални настани и сѐ помеѓу нив. а пакетот со количина од 504 брои значи дека можете да ги скриете дома, на работа, на вашиот автомобил и на вашата торба. обезбедување дека секогаш ќе имате дарежливо снабдување на дофат на раката!. САНИТАРНИ ЗА сите ОКОЛНОСТИ : Спречете го ризикот од појава и други иритации на кожата и очите поврзани со нечистотија понекогаш предизвикани од апликатори за повеќекратна употреба.