Покривање на кожата, Невидлива точка на капакот на водоотпорни лепила завои тетоважа, тетоважа, прикривање на лента за маана за рака на ногата на лицето на лицето п?
  • Неодамнешно

Покривање на кожата, Невидлива точка на капакот на водоотпорни лепила завои тетоважа, тетоважа, прикривање на лента за маана за рака на ногата

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Удобно за употреба : Налепницата со прикривање на мааната е мала тежина, тетоважа прикриената лепенка е ултра - тенка, покривање тетоважи, лузни, итн Тетоважата ја покрива бојата на налепницата може да биде совршено мешана во тонот на кожата без никакво чувство на повреда, лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за употреба . Водоотпорна налепница за прикривање на водоотпорна тетоважа на тетоважата : Лепенката за прикривање на тетоважа е лесно да се отстрани облогата, лентата за покривање на тетоважа е водоотпорна, а тетоважата за покривање може да се користи при пливање. Лентата за прикривач на тетоважа со добар ефект на покривање, лепенката за тетоважа е дише и супер леплива, лесна за покривање. Задоволна побарувачка : Закрпи за покривање на тетоважа се различни бои, кои можат да се изберат според потребите без да се прилагоди бојата. Покривањето на тетоважата е лесна за употреба, само ја залепите лентата на делот за тело што треба да се покрие. Високо флексибилно покритие на кожата на кожата на лузна : Налепницата за покривање лузна може да се нанесе на кој било дел од телото за да ги задоволи вашите потреби. Шминката за тетоважа на тетоважата ја задржува влагата на епидермисот, силиконските лузни ленти го изедначуваат изгледот на лузни. Широк спектар на апликации : Лента за покривање на лузни е погодна за раце, нозе, лице, прсти, врат, раце, грб и други делови. Листовите со лузни се мазност и цврстина, листовите од силиконски лузни ве прават посигурни, налепниците за отстранување на лузни се флексибилен дизајн, прави удобна примена на тврди контури на телото, силиконските ленти за лузни се лесни за употреба. Удобно за употреба : Налепницата со прикривање на мааната е мала тежина, тетоважа прикриената лепенка е ултра - тенка, покривање тетоважи, лузни, итн. Тетоважата ја покрива бојата на налепницата може да биде совршено мешана во тонот на кожата без никакво чувство на повреда, лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за употреба . Водоотпорна налепница за прикривање на водоотпорна тетоважа на тетоважата : Лепенката за прикривање на тетоважа е лесно да се отстрани облогата, лентата за покривање на тетоважа е водоотпорна, а тетоважата за покривање може да се користи при пливање. Лентата за прикривач на тетоважа со добар ефект на покривање, лепенката за тетоважа е дише и супер леплива, лесна за покривање. Задоволна побарувачка : Закрпи за покривање на тетоважа се различни бои, кои можат да се изберат според потребите без да се прилагоди бојата. Покривањето на тетоважата е лесна за употреба, само ја залепите лентата на делот за тело што треба да се покрие. Високо флексибилно покритие на кожата на кожата на лузна : Налепницата за покривање лузна може да се нанесе на кој било дел од телото за да ги задоволи вашите потреби. Шминката за тетоважа на тетоважата ја задржува влагата на епидермисот, силиконските лузни ленти го изедначуваат изгледот на лузни.

Item Type:
Scar Covering Sticker
Net Content:
4.6g/0.16oz
Applicable People:
People who need to cover tattoos, etc.
Efficacy:
Suitable for covering, beautifying scars, tattoos and other body defects
Packae List:
1 x Bag of Scar Covering Sticker :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :