Сјајот За усни Испрати 2 ПАРЧИЊА Навлажнувачки Бисер Сјај За Усни Огледало Сјај За Вода Гел За Усни Нијанса Дамка Од Усни Глазура За Усни Течен Лак Стакло За Усни Гу?
  • Неодамнешно

Сјајот За усни Испрати 2 ПАРЧИЊА Навлажнувачки Бисер Сјај За Усни Огледало Сјај За Вода Гел За Усни Нијанса Дамка Од Усни Глазура

DEN 127.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повеќебоен Комплет Кармин : Овој Гол Комплет Кармин Е Совршено Платно За Секоја Шминка За Усни Од Неутрална До Неутрална, Погодна За Сите Сезони И Секоја Пригода, Особено Канцеларија, Состанок, Шопинг, Забава Без Разлика Дали Сте Почетник За Шминка Или Шминкер, Секогаш Постои Еден За Вас. Мек Кармин За Магла : Повеќебоен Кармин Со Исклучително Удобно Чувство, Мека, Кремаста Текстура Која Се Лизга Без Напор, Рамномерно Се Шири Во Паста и се Суши За Луксузна Кадифена Завршница која Трае Со Часови. Рендерирање Со Висока Боја : Овој Кармин Има Различни Природни Бои, Покажувајќи Сјајна Боја. Комбинира Неспоредливо Чувство И Супериорна Удобност За Да Обезбеди Целосно Заситена Покриеност Во Само Едно Поминување. Гламурозните Усни Се Многу Пигментирани. Лесно За Нанесување : Прекрасен Комплет За Шминка За Кармин Со Мека И Мека Текстура, Лесен За Нанесување И Удобен Во Текот На Целиот Ден. Удобно И Широко Користено : Лесна Текстура, Навлажнувачки Обезбедува-Свилено Чувство. Совршен За Лична Употреба Или Како Роденден, Денот на Мајката, Денот на Благодарноста, Божиќ, Ноќта на Вештерките или Друг Празничен Подарок за Мама, Сопруга, Девојка. Сјајот За усни Испрати 2 ПАРЧИЊА Мраз Навлажнувачки Бисер Сјај За Усни Огледало Сјај За Вода Гел За Усни Нијанса Дамка Од Усни Глазура За Усни Течен Лак Стакло За Усни Густа Долготрајна Дами Жени Шминка Козметика 9мл Усна Паметна2 Парчиња Мраз Навлажнувачки Бисер Сјај За Усни Огледало Сјај За Вода Гел За Усни Дамка Од Усни Глазура За Усни Течен Лак Стакло За Усни Густа Долготрајна ДАМИ Жени ШМИНКА КОЗМЕТИЧКИ 9МЛ Материјал : Пластична Боја : Како Што Покажува Сликата, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.