Арки &засилувач; Ореоли Прецизност Веѓа Обликување Молив - Двоен Завршува Дрво Молив - Градежни, Пигментирани, Прецизна Боја Веѓа - Вегетаријанска И Суровост Слобод?
  • Неодамнешно

Арки &засилувач; Ореоли Прецизност Веѓа Обликување Молив - Двоен Завршува Дрво Молив - Градежни, Пигментирани, Прецизна Боја Веѓа - Вегетаријанска

DEN 115.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТВОИТЕ НАЈДОБРИ ВЕЃИ ДОСЕГА Прецизниот Молив за Обликување Веѓи е алатка за дефинирање на веѓи со двојна завршница што го прави обликувањето, полнењето и засенчувањето брзо и едноставно. Додадете волумен и димензија на тенки, фини веѓи или слој и изградете за смела, пигментирана завршница. МАЗЕН, ПРИРОДЕН СТИЛ. Нашата кремаста формула за лизгање е ултра градежна, помагајќи ви да ја пронајдете вашата совршена форма и сенка. Кликнете на зашилениот врв за да создадете коса како потези или спакувајте ја четката со производ за дополнителна должина и волумен. ВАШИОТ СТАЈЛЕР ЗА ВЕЃИ СЕ-ВО-ЕДНО. Нашата четка за калеми е мека, но силна-совршена алатка за мешање која без напор го исполнува и измазнува производот, без да се чувствува грубо на кожата. Облик и стил со совршенство, за изглед кој останува на место цел ден. ДИЗАЈНИРАН СО ВАС ВО УМОТ. Сите високо курирани производи за веѓи и стилизирање на Лакови И Ореоли се со професионален квалитет, а офталмологот и дерматологот се тестирани и одобрени за обезбедената безбедност на вашите очи и кожа. СИТЕ ВАШИ НАЈВАЖНИ ВЕЃИ. Конечно, едношалтерска продавница за производи за стилизирање веѓи со врвен квалитет. Од срцето На Беверли Хилс доаѓаат Сводови И Ореоли Од Тоња Крукс, стилист за веѓи до ѕвездите, помагајќи ви да ги направите веѓите најдоброто средство за убавина. Конечно, доживејте едношалтерска продавница за сите и сите ваши потреби за стилизирање на веѓите, сите со врвен дизајн и непобедливи цени. Од срцето на Беверли Хилс доаѓаат Сводови И Ореоли, основани Од Тоња Croмии, мајстор стилист за веѓи до ѕвездите.