Далила-Линија За Очи Долго Носење Молив Што Се Повлекува - Јаглен - Водоотпорна Боичка Црна Контура На Ајлајнер Со Вграден Острилка За Прецизна Примена - Неизбледен?
  • Неодамнешно

Далила-Линија За Очи Долго Носење Молив Што Се Повлекува - Јаглен - Водоотпорна Боичка Црна Контура На Ајлајнер Со Вграден Острилка

DEN 413.12

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

далила Долго Носење Молив За Ајлајнер што Може Да се Повлече е долг носечки, водоотпорен ајлајнер со вграден острилка Супер-меката, кремаста текстура има интензивна боја и лесно се лизга на очите без размачкување или избледување до 12 часа. За секојдневна употреба нежно скицирајте по горната линија на трепките и за подраматично око, нанесете по внатрешната водена линија. принципи на далила : сите предмети се без парабени, дерматолошки или офталмолошки тестирани, & далила има за цел да го минимизира нивното влијание врз животната средина преку нивната работа со Светската Доверба во Земјиштето. далила е горда што Е сертифицирана ОД ПЕТА како бренд без суровост, ниту едно тестирање на животни не е спроведено или нарачано за какви било производи од далила, ниту пак продаваат на кој било пазар што бара тестирање на животни. Линијата за очи е долг носечки водоотпорен ајлајнер со вграден острилка.