Работи За Сјај за Усни За Бизнис За Овошје Кармин Навлажнува Хидрира Суви Пукнатини Ги Навлажнува Усните За Мажи И Жени Во Aut И Зима Мелем За Усни Испукани Помалку У?
  • Неодамнешно

Работи За Сјај за Усни За Бизнис За Овошје Кармин Навлажнува Хидрира Суви Пукнатини Ги Навлажнува Усните За Мажи И Жени Во Aut И Зима

DEN 92.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мали И Преносливи, Нашите Мелеми За Усни Се Лесни За Чување Во Фиоки И Торби За Биро И Се Дизајнирани Подобро Да Одговараат На Вашите Усни Балсами За Усни Кои Се Грижат За Усните, Ги Хидрираат Сувите Усни, Се Грижат За Усните И Ги Хидрираат Усните Долго Време. Нанесете Кармин За Да Се Чувствувате Свежо, Навлажнувачки Повеќе Од 6 Часа, Навлажнувачки, Освежувачки И Трансформирачки Усни. Безбоен Навлажнувачки Мелем за Усни,освежувачки Мелем за Усни, Ги Намалува Фините Линии на Усните, Длабоко Ги Навлажнува Усните и ги Подобрува Досадните Усни. Вашата Уста На Многу Начини. Работи За Сјај за Усни За Бизнис За Овошје Кармин Навлажнува Хидрира Суви Пукнатини Ги Навлажнува Усните За Мажи И Жени Во Aut И Зима Мелем За Усни Испукани Помалку Усни Бледнеат Усни Линии Симпатичен Сјај За Усни Овошен Кармин Навлажнува Хидрира Суви Пукнатини Ги Навлажнува Усните За Мажи И Жени Во Aut И Зима Мелем За Усни Испукани Помалку Усни Бледнеат Усни Линии Нега На Усни 4мл Материјал : течна Боја : како што покажува сликата, (поради Разликата Помеѓу Различните монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.