Сите Во Убавина Хена Во Прав И Активатор Пакет За Подобрување на Бојата за Боење И Нијансирање На Веѓите, Вегански, Изработени Од Природни И Безопасни Состојки, Ниј?
  • Неодамнешно

Сите Во Убавина Хена Во Прав И Активатор Пакет За Подобрување на Бојата за Боење И Нијансирање На Веѓите, Вегански, Изработени Од Природни

DEN 476.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПЛЕТ ЗА СТАРТУВАЊЕ : Висококвалитетниот Хена Во Прав И Комбо За Активатор ги содржи потребните производи за примена на хена на веѓите, мешајќи ги овие два производи ќе ги имате посакуваните и долготрајни резултати ДОЛГОТРАЈНА БОЈА : Нашиот комплет за нијансирање веѓи трае до шест недели во зависност од типот на кожата,комплетот хенаброу е совршен за луѓе кои немаат време да нанесуваат шминка за веѓи секојдневно или сакаат алтернатива за трајна шминка. Ги обојува влакната на веѓите, како и кожата одоздола, со што се елиминира потребата за секојдневно допирање. Идеален е за нагласување на вашите природни карактеристики со нијансирање и обликување на веѓите. Водоотпорен и отпорен на дамки. ЛЕСНО НАНЕСУВАЊЕ : Хена може да се остави на веѓите до 25 минути во зависност од саканата нијанса и длабочина на бојата, иако ова време е многу ретко потребно бидејќи по 25 минути хена престанува да работи.