Akeејк Пејви го автограмираше Jerseyерси на Чикаго Вајт Сокс w/Доказ, Слика на Jејк потпишува за нас, ПСА/ДНК автентициран, Чикаго Вајт Сокс, Сан Диего Падрес, сите Starвезд?
  • Неодамнешно

Akeејк Пејви го автограмираше Jerseyерси на Чикаго Вајт Сокс w/Доказ, Слика на Jејк потпишува за нас, ПСА/ДНК автентициран, Чикаго Вајт Сокс,

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Akeејк Пејви го автограмираше Jerseyерси на Чикаго Вајт Сокс w/Доказ 100% автентичен автограм. Сертификат за автентичност од PSA/DNA со купување. Слика на Jејк потпишува за нас. Сликата на потпишувањето на akeејк за нас е сопственост само на автентична_меморабилија. Akeејк Пејви го автограмираше Jerseyерси на Чикаго Вајт Сокс w/Доказ. 100% автентичен автограм. Сертификат за автентичност од PSA/DNA со купување. Слика на Jејк потпишува за нас. Сликата на потпишувањето на akeејк за нас е сопственост само на автентична_меморабилија. Ова е Jerseyерси на Чикаго Вајт Сокс, потпишан од akeејк Пејви. Овој дрес беше потпишан во пенкало за сребрена боја. Оваа ставка ќе дојде со сертификат за автентичност од PSA/DNA. Сликата на потпишувањето на спортистот/славната личност е сопственост само на автентична_меморабилија. Сите наши предмети се добиени лично и се 100% автентични.