ДААН ММА Борење Кукла Зеленчук Кожа Борење Поднесување Кукла Борење Удирање Фрлање Бокс Седи Кукла УФЦ ЗА Поднесување Вежби НЕИСПОЛНЕТИ.
  • Неодамнешно

ДААН ММА Борење Кукла Зеленчук Кожа Борење Поднесување Кукла Борење Удирање Фрлање Бокс Седи Кукла УФЦ ЗА Поднесување Вежби

DEN 1679.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дури И Професионалните Шампиони на УФЦ користат DAANMMADUMMY Овој модел има раце и нозе идеални за брави на зглобовите, брави за глуждот, куки за потпетици, шипки за колена, брави за стапала, држење на прстите, тешки, супер тешки и лесни за чистење за разлика од другите направени Од Платно висококвалитетни шевови, патенти и внатрешна обвивка. Велкро рамениот зглоб за симулирање на 360 ротација на рамото; совршен ЗА БЏЏ. Може да се наполни со речиси се - отпаден памук, секоја стара ткаенина, памучни кошули, материјал за пакување, хартија, пластични кеси, песок итн. (Доаѓа Неисполнето). Тренирајте како професионалец : оваа вредност за парите џиу џицу кукла за деца дава чувство на обука во реалниот живот со замена на партнер за дупчење; целната глава и тркалезните раце им овозможуваат на децата да совладуваат боречки вештини, вежби за глуждот и зглобовите, практики за борење и удирање како професионалец. 100% ГАРАНЦИЈА Ако имате какви било проблеми со нашите производи дегл, ве молиме контактирајте не, ние ќе го решиме проблемот за вас со најдобар можен исход. Засилени, врзани шевови на рабовите и стрес-точките. Овој модел има раце и нозе идеални за брави на зглобовите, брави за глуждот, куки за потпетици, шипки за колена, брави за стапала, држење на прстите, тешки, супер тешки и лесни за чистење за разлика од другите направени Од Платно висококвалитетни шевови, патенти и внатрешна обвивка.