Пар Фудбал Шин чувари за деца Младински тинејџери прилагодливи нелизгачки фудбалски сјајни плочки за телевични плочки за телевизиски лесни за дишење на лесни пер?
  • Неодамнешно

Пар Фудбал Шин чувари за деца Младински тинејџери прилагодливи нелизгачки фудбалски сјајни плочки за телевични плочки за телевизиски

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сеопфатна заштита на теле : Висококвалитетна тврда пп-обвивка што шири повеќе од 90 проценти од влијанието, поддршката од 5 мм со дебела пена Ева ги прави удобни овие влошки за сјај се постабилни и можат да се носат долго време, погодни за деца и тинејџери да тренираат и Фудбалски игри. Лесен за употреба : Само покријте ги телињата со оваа подлога и облечете ги чорапите. Поддршка за поддршка на висококвалитетни и професионални и професионални одделенија/поддршка за тибија за подобрување на заштитата, намалување на заморот и обезбедување на стабилност на мускулите, нашите стражари за фудбалски шини се погодни за какви било интензивни вежби за нозе : како што се маратон, пешачење, велосипедизам, хокеј, рагби, фитнес обука , Фудбал, итн. Зошто на нашите деца им требаат чувари на фудбалски практики? 1. Коските на нозете се кревки. Долготрајниот хит на сила ќе влијае на растот на коските. Holiberty Youth Teens Kids Soccer Football Shin Gards for Boys девојчиња Карактеристики : Премиум материјал : Овој фудбалски штитник е изработен од високо квалитетен PP материјал со голема сила, многу дише со сунѓер Ева внатре за да ви даде голема заштита кога играте фудбалски игри. Силна заштита за поддршка на ЕВА : Овие ракави за чувари на сјај се специјално дизајнирани со перница за поддршка на ЕВА за удобно искуство и одличен ефект на заштита кога се случи ненадејна повреда.