Лиухд Базен Знак Сет, Тврдо Дрво Билијард Знак Стап 58 Ракотворби 1/2 Сплит Билијард Стап Со Билијард Сигнал Случаи Снукер Знаци Лесен За Чување Внатрешна Игра На Отв?
  • Неодамнешно

Лиухд Базен Знак Сет, Тврдо Дрво Билијард Знак Стап 58 Ракотворби 1/2 Сплит Билијард Стап Со Билијард Сигнал Случаи Снукер Знаци Лесен

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quality Quality rod телото на прачката е изработено од јаворово дрво, кое е отпорно на разделување и корозија; нелизгачки јаворов зафат, стабилен излез и удобно чувство на рака,со совети од 10,5 мм и 11,5 мм; погоден за различни стилови на игра ●Одделен дизајн●има вакуумски интерфејс 1/2 надолу од главата, кој може да биде цврсто поврзан без да влијае на почетната сила; може да се одвои и отвори во заштитна кутија за лесно носење. ●Удобно на допир ● задната рачка е изработена од цврсто дрво, рачно полирана, користејќи извонредна технологија за илустрација, вештачки дизајн на каросеријата, силна контрола. Quistune Design®овој знак за билијард има уникатен дизајн и ја прифаќа најновата технологија за држење на перформансите. Површината е мазна и сјајна и е удобна за држење. Може да обезбеди игри без напнатост и удобни секој пат. Многу е погоден за играчи кои се заинтересирани за висококвалитетни перформанси. ①Погодно За Носење. Пакетот содржи предни и задни знаци за билијард. Можете да ги одделите за складирање кога не се во употреба, што е многу погодно. Quality Quality rod телото на прачката е изработено од јаворово дрво, кое е отпорно на разделување и корозија; нелизгачки јаворов зафат, стабилен излез и удобно чувство на рака,со совети од 10,5 мм и 11,5 мм; погоден за различни стилови на игра. ●Одделен дизајн●има вакуумски интерфејс 1/2 надолу од главата, кој може да биде цврсто поврзан без да влијае на почетната сила; може да се одвои и отвори во заштитна кутија за лесно носење. ●Удобно на допир ● задната рачка е изработена од цврсто дрво, рачно полирана, користејќи извонредна технологија за илустрација, вештачки дизајн на каросеријата, силна контрола. Quistune Design®овој знак за билијард има уникатен дизајн и ја прифаќа најновата технологија за држење на перформансите. Површината е мазна и сјајна и е удобна за држење. Може да обезбеди игри без напнатост и удобни секој пат. Многу е погоден за играчи кои се заинтересирани за висококвалитетни перформанси.

1/2 Split Cue:
Type:
Pool Cue
Weight:
about 19~20 ounces
Head size:
about 11.5MM,10.5MM
Application:
Black Eight/Sixteen Colors/Snooker
Features:
The club has moderate hardness, good elasticity, simple design and atmosphere!
Package includes:
Cue*1:
Rod box*1:
Gloves*1:
Accessories*1set:
NOTE:
1.Keep it clean and try to keep it vertical when the cue is not in use. AND do not hit and vibrate it frequently.:
2.There may be differences in the wood color of each cue stick because of the nature of the wood.:
3. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement. :