ИНОМ Метална Корпа Кошница Пластична Кофа За Складирање Кошница За Голф Контејнер За Голф Пингпонг Кошница Со Рачка За Додатоци За Спортски Стадион На Отворено Пл?
  • Неодамнешно

ИНОМ Метална Корпа Кошница Пластична Кофа За Складирање Кошница За Голф Контејнер За Голф Пингпонг Кошница Со Рачка За Додатоци За Спортски

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Акрилик Топката Кошница Пластични Топката За Складирање Кофа Пик-ап Кошница Голф Топката Контејнер Пингпонг Топката Кошница со Рачка За Отворено Спортски Стадион Додатоци. Понг Топката Кошница Голф Топка Кофа Контејнер Оваа Кофа Располага Со Удобен Рачка Која Го Прави Топката Транспорт Лесно и Удобно. Пластични Голф Топка Контејнери Пластични Топката Кофа Отпорен На Притисок Материјал за Работниот Век. Рачката Е Уште Кога Топки Полн Со Кошница. Пластична Кошница За Голф Ако Сте Купиле Неколку Корпи За Складирање Топки, Можете да Ги Натрупате за Да Заштедите Повеќе Простор. Контејнер за голф со Рачка Фина Изработка и Врвен Материјал, Оваа Топчеста Корпа може Да се Користи Долго време. Изработен Од Премиум И Флексибилен Материјал, Доволно Лесен И Лесен за Земање и Чување На Топчињата. Опис Кофата За Складирање Топка е одличен избор за поединци и клубови , изработена од пластичен материјал, безбедна и издржлива. Со дизајн со голем капацитет, може да се користи за држење многу мали топчиња во исто време, сосема погодни за берење топки на курсеви! Со рачка, Кошницата Со Топки За Голф ви е многу лесна за топки и носење наоколу.